likareeeeeВпродовж середи, 11-го квітня, до лікарень міста та області звернулися більше 17 людей - працівники компанії "Бадер", яка розташована в селі Кожичі та студенти Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва імені Труша у Львові, передає 032.ua.

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА, наразі медики госпіталізували 13 працівників компанії "Бадер". Хоча спочатку за допомогою до лікарів Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф звернулися 18 працівників цієї фірми, частина з яких згодом відмовилася від госпіталізації та продовжить лікування вдома.

Натомість, з Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва імені Труша, з підозрою на кір медики шпиталізували 4 студентів ( 3 дітей), а ще двоє осіб від подальшого лікування в лікарні відмовилися.

Наразі медики оцінюють стан пацієнтів як середньої важкості. Проводиться комплекс лікувально-діагностичних міроприємств відповідно до протоколів МОЗ України. Причина події встановлюється.