02 14 08 bp32Ухвала №3162 "Про безкоштовний проїзд учнів м. Львова на автобусних маршрутах загального користування та електротранспорті" офіційно опублікована на сайті ЛМР. 

Як повідомляє Олена Пономарева, голова Батьківської Ради Львівщини, керівник управління транспорту запевнив, що вони також отримали ухвалу.

Проблема лише у тому, що попередню ухвалу досі не скасували та не внесли зміни до угод із перевізниками.

"Розмовляла щойно з керівництвом управління транспорту. Ухвалу про безкоштовний проїзд учнів вони отримали, також вона вже є на сайті ЛМР, підписана мером та зареєстрована під номером 3162. Але ще не внесли зміни до угод з перевізниками, а також не скасовано попередню ухвалу №915, де передбачено оплату для учнів 50% вартості", - пише вона у Фейсбуці.

Крім того, Олена Пономарева закликає усіх чим пошвидше виготовляти учнівські посвідчення.

Нагадаємо, 22 березня у ЛМР депутатами було проголосовано за ухвалу щодо безкоштовного проїзду для школярів. Ініціатором такої ухвали був Ігор Телішевський, депутат від Укропу.

"Міський очільник Андрій Садовий тривалий час блокував це рішення. Натомість під тиском громадськості і депутатів все ж виніс розгляд цього питання на сесію міськради. Раніше депутатському корпусу вдалося встановити домовленість з чотирма перевізниками про безкоштовний проїзд. Схожі "пільги" є в Івано-Франківську, що значно полегшує навантаження на гаманці місцевих батьків", - резюмував тоді депутат.