30725488 1852460308179672 72157469207429120 nВідома волонтерка, Оксана Льода, розповіла дуже зворушливу історію зустрічі із чоловіком, якому негайно потрібна допомога усіх небайдужих, а особливо лікарів.

"Цього чоловіка я зустрічала кілька разів впродовж двох останніх років. Я тягла торби зі свого старого офісу до шпиталю, хлопцям, а він йшов назустріч, несучи свої рогожані торби. Вбраний убого, але на безхатька не схожий, завше з опущеною долу головою. Кожного разу десь у мозку кололо: "Ти мусиш йому допомогти!" Але так складалося - то важкі торби, то розминалися швидше, ніж встигала заговорити. ...Сьогодні я наважилася його зупинити. 
Обмаль часу і шалене хвилювання завадили відразу випитати про все, тому наразі коротко - Олег, 40 років. 
Чоловік бідує, влаштуватися на роботу з його вадою важко. Дозволив зробити фото, коли сказала, що зроблю все, щоб йому допомогти. Дала 300 грн.(більше просто не мала при собі) і Олег заплакав. Взагалі, він схожий у своїй беззахисності на дитину і дуже потребує простого людського спілкування і розуміння", -пише жінка.

Чоловіку потрібне негайне втручання лікарів та термінове обстеження. Як пише Оксана Льода:

Тепер по пунктах.
1. Звертаюся по допомогу медиків (у першу чергу - льваівських), панове, відгукніться у приват, скеруйте, які обстеження і аналізи слід зробити у першу чергу! Якщо хтось зголоситься допомогти безкоштовно, буду вельми вдячна. Якщо ні - озвучте ціну питання.
2. Потрібен одяг і особливо взуття!!! Одяг - приблизно 52-ий розмір, взуття - 47-48.

Мешканці міста вже почали скидувати гроші на карточку жінки. То ж наступного разу, коли вона зустрінеться із Олегом, фінансово зможе його підтримати.