58baaa62ee678 07 51На Львівщині екс-керівника банку засуджено до 10 років позбавлення волі за привласнення майна та службове підроблення, повідомляє прес-служба прокуратури Львівщини.

Дрогобицькою місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво та підтримувалось державне обвинувачення в суді стосовно 57- річної екс-керівниці одного із відділень банку у м.Дрогобич, яка обвинувачувалась у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.3,4,5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.ч.1,2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

Встановлено, що упродовж 2006-2012 років, жінка вводила у оману клієнтів установи та нібито укладала із ними договори депозитних вкладів.

Псевдо-документи махінаторка скріплювала печаткою банку і власним підписом, проте, рахунки не відкривала та не реєструвала.

Таким чином їй вдалось привласнити близько 500 тис грн.

Відтак, Дрогобицький міськрайонний суд визнав зловмисницю винною у вчиненні інкримінованих їй злочинів та засудив до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади та займатись діяльністю, пов’язаною з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями.

Крім цього, суд конфіскував усе належне їй майно.