ZATR 2204 1Співробітники управління карного розшуку спільно з працівниками експериментального відділу детективів слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили групу зловмисників, котрі, застосовуючи фізичне насильство та погрози, вимагали у 41-річного львів’янина 20 тисяч доларів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

До складу злочинного угрупування входило шестеро чоловіків віком 29-51 років та 19-річна дівчина. Один з них – мешканець Запорізької області, усі інші – жителі Львівщини.

ZATR 2204 6Затримали зловмисників 21 квітня під час отримання ними частини коштів у сумі 7 тисяч доларів. До проведення операції були залучені бійці спецпідрозділу КОРД.

П’ятьох з них затримано в порядку ст.208 КПК України і повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.187 (розбій) та ч.2 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статтей, – від семи до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере затриманим міру запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, днями СБУ  затримала ще одну групу зловмисників, які впродовж двох років вимагали у підприємців гроші.

ZATR 2204 4

ZATR 2204 2