bk info orig 63743 1465539488У Львові мешканці вимагають припинити довгострокове відключення гарячої води через гідравлічні випробування. Про це йдеться на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"Щороку у квітні-травні у Львові проводяться гідравлічні випробування, і вони тривають майже місяць, а то і більше. При цьому тижнями нічого не робиться взагалі, а потім все випробовується за якийсь тиждень. Просимо припинити це знущання з громадян міста, - в поєднанні з транспортною проблемою, коли десятки людей їдуть в транспорті, не маючи можливості зайнятися особистою гігієною, як належить, і прогнозом гарячої погоди, це перетворює Львів на містечко третього світу Азії або Африки. Не кажучи вже про те, який імідж місту це створює для туристів. Просимо проводити ці випробування не в гарячу пору, і скоротити терміни до тижня", - сказано у тексті ініціативи.

Якщо петиція набере більше 500 підписів - її розглянуть депутати Львівської міськради на найближчій сесії. Проголосувати за ідею можна за посиланням.

Нагадаємо, від сьогодні, 23 квітня, ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочинає проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж, з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури. У Залізничному районі Львова гідравліка розпочинається з 10 травня. Таким чином, без гарячої води залишилось більше тисячі будинків.