5763ed72dee1fВчора, 7 травня, у львівскому трамваї водій вирішив не чекати пасажира з інвалідністю та рушив з місця, коли люди намагались занести у салон чоловіка на інвалідному візку. Про це повідомляє кореспондент Форпосту.

"Особисто стала свідком. Близько 21:30 у трамвай №8, що курсує на Сихів, на зупинці Шувар водій трамваю рушив в той момент, коли пасажири намагались занести в салон чоловіа з інвалідністю на візку. Він впав. Водій проїхав пару метрів, і лише після крику людей в салоні зупинився. Люди знову спробували затягнути в салон візок, та не дозволив поручень посередині. Номер трамваю - 1074. За кермом трамваю був молодий чоловік. Дуже прошу керівництво Львівелектротранс прийняти інцидент до уваги", - пише очевидиця події Олена Ярошенко.

Водій трамваю намагався зачинити двері. Після невдалої спроби, хлопці поставили чоловіка на зупинку, трамвай поїхав. 

"Хлопці намагались допомогти чоловікові на візку. Коли побачили, що краще йти на задні двері, то люди вже були готові допомогти ззаду підняти каляску! Але замість того щоб почекати, водій рушив далі", - додає ще один свідок інциденту п. Катерина.

На Гарячій лінії міста Львова повідомили, що передали скаргу в ЛКП "Львівелектротранс" для проведення службового розслідування. Про його результати повідомимо згодом.