15979015 1198285180259538 1316828430 nУляна Воробець, адміністратор сайту PracaDlaUkrainy.pl, колишня журналістка зі Львова, потрапила до числа дванадцяти номінатів на нагородження"Людина року" в номінації "Громадянське суспільство". Про це повідомляє сайт Праця для України.

Це щорічний плебісцит, який організовує польська "Газета Виборча". Експертне журі визначило учасників на титул «Людина року», серед них єдина представниця з України Уляна Воробець.

Для того, щоб підтримати Уляну потрібно віддати за неї свій голос. Передумовою є реєстрація на сайті за посиланням. Після цього ви можете проголосувати за Уляну.

txz0mdxGK8Y"Вона потрапила в список номінантів тому, що багато працювала і допомагала іншим. Вона ніколи не залишається байдужою до чужих проблем. Підтримує тих, хто потрапив в заробітчанські халепи. Ця жінка віддана роботі та всупереч негараздам, сьогодні вона може бути натхненням для інших.Її люблять і в Польщі, і в Україні. Своїм прикладом вона показала, що кожен може знайти своє місце під сонцем. На роботі вона порядна, відповідальна і швидко приймає рішення. У волонтерській діяльності допомагає в міру своїх знань і можливостей", - розповідають про номінантку.