11692759 1444169822574217 7090649794197262791 nУ ніч на 18 травня на кільцевій дорозі Львова патрульні зупинили чорний автомобіль «Тойота» за порушення правил дорожнього руху. Під час розмови інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, однак він відмовився проходити алкотест на місці. Про це повідомила речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій, пише Львівський портал.

«У Пустомитівській районній лікарні медики надали висновок, що чоловік нетверезий. Патрульні винесли постанову за порушення на водія, склали протокол за керування в нетверезому стані і тимчасово вилучили права до рішення суду», – розповіла Катерина Рибій.

436546Водночас за даними активістів, затриманим водієм «Тойоти» виявився депутат Львівської обласної ради від Блоку Петра Порошенка та керівник Перемишлянського районного центру зайнятості Василь Баран.

Як пише Leopolis.news, Василь Баран підтвердив інформацію про те, що в ніч на 18 травня його зупинила патрульна поліція. Однак він заперечує те, що був п’яним за кермом.

Депутат пояснив, що погодився здати кров на перевірку вмісту алкоголю, проте у Пустомитівській лікарні відмовились брати аналіз і провели лише візуальний огляд. Також він зазначив, що інспектори пропонували йому перевірити вміст алкоголю на алкотестері, але в них не було документів, які підтвердили б справність цього приладу.

Василь Баран водночас наголосив, що поліція його зупинила через те, що не працювала підсвітка номерних знаків.