1 33383703 887837368069015 853996840276721664 nНа вулиці Стуса, що у Львові, незаконне будівництво руйнує навколишні будинки - квартири у величезних тріщинах. Люди бояться, що їхній будинок обвалиться.

Про це написав львівський адвокат Роман Салабай у себе на сторінці у Фейсбук.

"Зсув землі та нові тріщини в будинку щодня для мешканців Стуса 49 - це усе наслідки незаконного будівництва багатоквартирного 10 квартирного будинку на Стуса 51-53!!! 

Як знущаються над людьми ці грошові мішки. Один з таких - це забудовник Мирка Андрій Романович, який вирішив вліпити 10 поверхівку впритул до сусідів, не забезпечивши належної відстані у 7 метрів, як того вимагають ДБНи. Порушень там звичайно безліч, але це чи не найосновніше, через яке такі проблеми. Про порушення, читайте в скорому часі на нашій сторінці ВАРТО!

Єдине, що знаю точно - будинок в аварійному стані та потребує капітального ремонту!!! Ці обставини встановлені за результатами експертних досліджень та зафіксовані у експертному висновку. Земельна ділянка щодня обвалюється. Кожні опади дощу наближають ситуацію до критичної. Мешканці в страху за своє життя і здоров’я щоночі лягають спати.

Забудовник на те, що будинок може будь-якої миті може обвалитись і завдати шкоди каже: якщо будинок впаде і завдасть шкоди життю і здоров’ю мешканців, то нехай вони звертаються в суд, і доказують, що це через будівництво!"

Роман Салабай також додав, що вже готують позов до суду та чекають перевірки ДАБІ.