545445641Сьогодні, 7 червня, під час сесії ЛМР  депутати прийняли більшістю голосів ухвалу "Про затвердження релігійній громаді Української православної Церкви Київського патріархату парафії Ікони Пресвятої Богородиці Скоропослушниці Личаківського району м. Львова проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. К. Левицького (навпроти будинку № 67-а)".

"Розглянувши звернення релігійної громади Української православної Церкви Київського патріархату парафії Ікони Пресвятої Богородиці Скоропослушниці Личаківського району м. Львова міська рада ухвалила:

4515154156411. Затвердити релігійній громаді Української православної Церкви Київського патріархату парафії Ікони Пресвятої Богородиці Скоропослушниці Личаківського району м. Львова проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку площею 0,1500 га на вул. К. Левицького (навпроти будинку № 67-а) у постійне користування для будівництва та обслуговування храму за рахунок земель житлової та громадської забудови, перевівши їх із земель, що не надані у власність або користування.

2. Релігійній громаді Української православної Церкви Київського патріархату парафії Ікони Пресвятої Богородиці Скоропослушниці Личаківського району м. Львова:

2.1. Здійснити реєстрацію речового права на земельну ділянку відповідно до Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень“.

2.2. Цілодобовий доступ до існуючих на території ділянки інженерних мереж для їх ремонту та обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні згідно з вимогами інженерних служб міста і не чинити перешкод при будівництві нових інженерних мереж.

3. Департаменту містобудування забезпечити внесення відповідних змін у земельно-кадастрові дані", - сказано у документі.