1449072Мешканці вулиць Ряшівської, Каховського, Патона та Виговського вимагають у міськради не допустити закриття тролейбусного маршруту № 10 "Університет - вул. Ряшівська". Про це йдеться на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"Первинна профспілкова організація ЛКП "Львівелектротранс" КВПЛ через свою сторінку в соціальній мережі "Фейсбук" повідомила про плани закриття тролейбусного маршруту № 10 "Університет ім. Івана Франка - вул. Ряшівська", озвучені начальником відділу розвитку ЛКП "Львівелектротранс" к.т.н. Могилою Ігором Андрійовичем. 

З огляду на це прошу підтримати цю петицію про недопущення закриття тролейбусного маршруту № 10 "Університет - вул. Ряшівська", оскільки цей маршрут поєднує густонаселені житлові мікрорайони вулиць Ряшівської, Каховського, Патона, Виговського із центральною частиною міста Львова", - сказано у ініціативі.

Нагадаємо, керівництво ЛКП «Львівелектротранс» звернулося до управління транспорту Львівської міської ради з пропозицією тимчасового відмовитись від обслуговування тролейбусного маршруту № 10, а вивільнені тролейбуси залучити до роботи на маршрутах № 2, 9 та 12. Це дасть змогу знизити інтервал руху на вказаних маршрутах та забезпечити більш регулярні перевезення у південно-центральній частині міста, кажуть у міськраді.