1 lodaScreenshot 1Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації 26 червня повідомив про намір укласти договір на 310 тис. грн  з 51-річним підприємцем Віталієм Мироненком. За умовами договору Мироненко має поставити для ЛОДА професійну мобільну сцену для виступів розміром 6х8 метрів. Про це пише ЦГМД.

На відкритих торгах разом з Віталієм Мироненко змагався лише один учасник – уродженка Луганської області Дегтярьова Тетяна Олександрівна. Підприємці не знижували своєї ціни на аукціоні і двоє встановили ціну таку ж як очікувана вартість – 310 тис. грн.

Аналізуючи тендерні пропозиції двох учасників, ми помітили, що більшість довідок, які подали ФОПи, ідентичні за змістом та формою та містять однакові граматичні помилки, хоча замовник вимагав подати їх в довільній формі.

Зокрема, у довідках про те, що ФОПів не внесено у реєстр осіб, що вчини корупційні правопорушення, а також про те, що вони не порушували Закону “Про захист економічної конкуренції”, підприємці допустились помилок у словах “вчинили” та “відповідність”.

1 spilni pomylky 2 spilni pomylky

Також, відповідно до даних у системі ProZorro, Тетяна Дегтярьова та Віталій Мироненко використовують один мобільний номер  +380506474070 під час укладання прямих угод з замовниками. Так, Дегтярьова вказала цей мобільний у квітні під час підписання угоди з відділом культури, молоді та спорту Великоолександрівської РДА. Мироненко також вказав даний номер минулого року, коли отримав підряд від структурного підрозділу Підволочиської сільської ради.

1 spilnyy telefon 2 spilnyy telefon

Тетяна Дегтярьова, відповідно до даних у системі ProZorro, до 13 листопада 2017 року здійснювала свою підприємницьку діяльність під іншим прізвищем – Мироненко, надаючи  відділам культури у різних регіонах україни послуги з організації концертних заходів та пов’язаної з цим діяльності. Так, до прикладу, у вересні 2017 року Коростишівська міська рада замовила в підприємця “концерт заслуженої артистки України Тетяни Дегтярьової (Мироненко)”.

Згідно інформації у соцмережах, Тетяна Дегтярьової, а в минулому Мироненко,  є солісткою гурту “Made in Ukraine”, де генеральним директором даного колективу є той же Віталій Мироненко, який і конкурував зі своєю підлеглою на торгах департаменту культури Львівської облдержадміністрації.

Музичний гурт “Made in Ukraine” був створений Віталієм Мироненком у 1996 році, який до цього вже мав досвід продюсерської діяльності гуртів “Луганські козаки”, “Історія “О”, “Елен и ребята”.

Тетяна Дегтярьова та Віталій Мироненко вже чотири рази змагались на одних і тих же закупівлях. Зокрема, 25 червня Дегтярьова перемогла на відкритих торгах Фастівської міської ради та отримала замовлена на встановлення сцени для виступів вартістю 599,9 тис. грн.