1 ekotel 3 5b599a1a5ebc2У Львові планують провести реконструкцію готелю “Екотель”, що на вулиці Сахарова, 42, з добудовою нового корпусу.

Про це йдеться у пояснювальній записці детального плану території обмеженої вул. І. Горбачевського та вул. Ак. А. Сахарова, яка опублікована на офіційному сайті Львівської міськради, повідомляє 032.ua

Згідно з документом, новий корпус “Екотелю” матиме шість поверхів і 100-120 готельних номерів. При цьому він буде поєднаний із існуючим корпусом переходом на рівні 3-4-5-х поверхів. Також для розбудованого готелю збудують підземний паркінг, місткістю 50-60 автомобілів.  

Згідно з ЄДР, “Екотель” належить Камінській Ірині Степанівній. Також вона володіє ТОВ "Ренесанс центр", основним напрямком якої є виробництво побутових та косметичних миючих засобів під торговою маркою "Olio". 

Як з'ясував 032 Ірина Камінська є дружиною Тараса Вітика, який ще нещодавно працював на посаді директора комунального підприємства "Адміністративно-технічне управління". 

Згідно із офіційним сайтом міськради розташоване це комунальне підприємство за тією ж адресою, що і "Екотель" - Сахарова 42. 

У 2015 році Тарас Вітик балотувався до Львівської міськради від фракції “Самопоміч”, але так і не став депутатом. Його дружина, Ірина Камінська теж має стосунок до партії “Самопоміч” Андрія Івановича.

Так, згідно з декларацією  Вітика, яку він подав у квітні цього року після звільнення, його дружина отримала зарплату, працюючи за сумісництвом, у політичній партії "Об'єднання "Самопоміч", яка належить міському голові Львова Андрію Садовому.