811403Працівники державної лісової охорони державних лісогосподарських  та лісомисливських підприємств, які належать до сфери Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, здійснюють рейдову роботу з охорони державного лісового фонду та державного мисливського фонду. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

На даний час, вісімнадцять рейдових бригад лісогосподарських підприємств провели 824 рейди з охорони лісу та державного мисливського фонду. В результаті проведеної роботи склали 264 протоколи (сума штрафів становить 33,7 тис грн).

20 липня працівники державної лісової охорони Вовченського лісництва ДП «Турківський лісгосп» в кварталі №20 Вовченського лісництва виявили самовільну рубку лісу породи ялиця в кількості 11 шт., кубомасою 8,67 м3, сумою збитків 65936,04 грн.

Лісопорушника виявили та встановили на місці. Ним є житель села Верхня Яблунька Турківського району. На лісопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення вимог лісового законодавства. Матеріали по лісопорушенню передані в Турківське відділення поліції, для вжиття заходів та притягнення до відповідальності.