38209665 2399254700094773 2974866255275622400 n
Михайло Бохонко - перший праворуч
Вчора, 31 липня, у Рясному-2 Личаківський райвідділ поліції провів обшук у домі одного із членів Козацького товариства "Кіш" Михайла Бохонка. Про це розповів знаний львівський козак, писар чайки «Пресвята Покрова» Юрій Волощак.

"Постанова на обшук видана на вимогу прокурора (поки що не знаю якого) на підставі того що його син Юрко їхав в поїзді з Донєцка і вкрав в бізнесмена три міліони!!!Хоча Юрко років 20 поїздами не їздить.

Було б смішно якби не було так сумно.Незнайшли нічого з тим пішли. Чекаєм продовження.
А знаєте в кого мав би він, ніби-то, вкрасти гроші в поїзді? В бізнесмена Миколм Рогуцького. Років 25 тому ходив до нього в офіс аби попросити допомоги на похід чайки "Пресвята Покрова". Він довго тримав у коридорі, а потім відповів що... не має можливості. Микола Рогуцький, статки $ 12 млн.

Власник "Західноукраїнського автомобільного дому" (дилер "Мерседес" у регіоні), президент корпорації "Артор" (сільськогосподарські підприємства). Свого часу, наприкінці 1990-х, Рогуцького вважали чи не найбільшим олігархом Львівщини. Однак пізніше на сільськогосподарському ринку його потіснили, та й в інших галузях з`явилися набагато потужніші підприємства. Радше завадили, аніж допомогли в розвитку бізнесу кілька спроб Рогуцького пройти до Верховної Ради від мажоритарних округів. Відповідно, після 2002 року він цих спроб не повторював.

Якщо усі ці чуда - бізнесмени і поліціянти хочуть мати справу з козаками, то будуть", - сказано у дописі.