37806728 1838197876249924 4096018728607547392 nЖінку, яка гальмувала вантажівки на трасі разом з маленькою донькою, затримали на Львівщині. Поліцейським повія зізналася, що займається наданням сексуальних послуг від самого народження дитини, сказано у сюжеті ТСН. 

Відео з повією виклав у мережу водій, який проїжджав трасою Львів-Тернопіль. На місці, де зазвичай стоять повії, він побачив жінку з дитиною на руках і взявся її виховувати докорами. Продавчиня, яка торгує біля траси кавунами, підтверджує, що цю жінку з дитиною бачила часто. Через дорогу заправка, тамтешні працівники теж її впізнають: кажуть, поки вона йшла "працювати", лишала на трасі дівчинку саму.

"Бувало таке, що вона дитину ось тут лишала. Саму без нагляду, без нікого. Дитина спала, а вона… Дитина була доглянута. Чи то така "фішка" в неї, що хтось з дитиною візьме, підбере", - розповів працівник АЗС Володимир Яблонський. 

Люди кажуть, що поліцію викликали кілька разів, але копи нічого не зробили.

"Притягнути її до відповідальності підстав у нас не було, тому патрульна вирішила з нею поспілкуватися, розповіла про різні соціальні центри. Жінка подякувала та поїхала додому на автобусі", - пояснив керівник прес-служби патрульної поліції Львова Мар’ян Шпитак. Після розголосу, спричиненого відеозаписом, з траси жінка зникла – перебралася у невеличке містечко за 70 кілометрів від Львова. І вже там поліцейські таки її затримали. "Коли вони разом з клієнтом, дитина перебуває разом з матір'ю, послуги сексуального характеру мати надає в автомобілі на задньому сидінні, а дитина залишається на передньому сидінні", - розповіла подробиці зізнань повії начальник сектору реагування Золочівського відділу поліції Людмила Шеремета.

Нині відомо, що жінці 39 років, вона мама-одиначка з сусідньої області, рідні про життя жінки та її доньки майже нічого не знають. Соцпрацівники примусово відібрали дитину у матері та спочатку повезли на обстеження у лікарню, далі віддали в дитячий притулок. "Було прийнято рішення примусово відібрати дитину від соціально небезпечної мами. Треба позбавити маму батьківських прав", - вважає голова Зборівської районної державної адміністрації Ігор Яворський.

У соцслужбі виправдовуються, що раніше нічого не робили, бо не знали, що мама надавала сексуальні послуги з дитиною на руках. Сама жінка відбудеться лише штрафом у 85 гривень.