1 5387shot 1Президент Карпат Петро Димінський, якого в Україні оголосили в розшук за вчинення ДТП, побував на товариському матчі свого клубу в Польщі.

Спільне фото з президентом львівського клубу в Instagram опублікував його віце-президент Олег Смалійчук. Команда провела гру проти Лехії в Гданську, в якій перемогла 1:0. Про це повідомляє НВ.

1 489hot 1

"Не важливо, хто навпроти. Важливо, хто поруч ", - підписав фото разом із Димінським Смалійчук.

18 серпня 2017 року районі села Ямельня Львівської області на автодорозі Львів-Краковець Mercedes Петра Димінського  врізався в Opel під керуванням 31-річної жінки, яка здійснювала поворот по правилам дорожнього руху. В результаті зіткнення жінка загинула на місці.

При цьому, незважаючи на свідчення очевидців, відповідальність за аварію відразу взяв на себе охоронець президента ФК Карпати. Мати загиблої жінки повністю відмовилася від претензій і судових розглядів.

Народний депутат України Антон Геращенко заявляв, що охоронцеві Андрію Борщу, який намагався взяти на себе провину за вчинення ДТП замість свого шефа, пред'явлено звинувачення в спробі приховати злочин. У той же час, звинувачення в скоєнні ДТП було знято. Димінський, який за версією слідства є основним винуватцем ДТП, оголошений в розшук і зараз знаходиться за кордоном.