2d08348bb8ea3bdaace3d3a7315b3858Золочівською місцевою прокуратурою 24.10.2018, до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 38-річного мешканця Миколаївського району, який підозрювався у зґвалтуванні. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівщини.

Зазначимо, що до вказаної особи застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Тепер лиходію загрожує до 15 років позбавлення волі. Його долю вирішуватиме Миколаївський районний суд.

Нагадаємо, що подія трапилась цьогоріч у червні у селі Тернопілля на Миколаївщині.

3 червня правоохоронці затримали чоловіка Ко***ка Василя, який неоднарозово ґвалтував свою 5-річну доньку.

У минулому кілька разів одружений чоловік проживав разом із 22-річною Ко***ик Христиною, із якою має 4 дітей. Найстаршій їх доньці - 5 років, а наймолодшому хлопчику близько півроку.

Після п'яної сварки із дружиною чоловік попрямував додому, де знаходились усі четверо дітей. В одній кімнаті він зачинив трьох із них, а старшу доньку відвів у іншу кімнату та ззґвалтував. Підчас цього додому повернулась їх мати і викликала поліцію та швидку медичну допомогу.

При затриманні з'ясувалось, що раніше батько вже 5 разів гвалтував дитину. Про це знала і мати потерпілої. Її із дітьми відпустили додому.

За словами односельчан, дітей цієї родини рідко бачили на вулиці чи на подвірї, а найстарша дівчинка не розмовляє та помітно відстає у розвитку від однолітків.