1200 x 628Ми раді поділитися із вам порцією важливої інформації про успіхи розвитку та розбудови ЖК «Щасливий» та ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові. А також, про додаткові можливості планування та облаштування квартир.

В перший будинок ЖК «Щасливий», що на вулиці Біговій у Львові, заселяються все більше і більше щасливих людей. Багато сімей відчули на собі комфорт цього житлового комплексу. А саме, підключені комунікації та розвинена інфраструктура комплексу. Нещодавно змонтований сучасний дитячий майданчик із розвиваючими тренажерами не перестає тішити жителів ЖК. А затишний район, де так легко відчути гармонію із природою та тишу, допомагає нашим мешканцям відпочити від шаленого ритму життя мегаполісу.

20180726 095842Друзі, хочемо наголосити, щов нас є власний відділ ремонту. А це значно спрощує ваше життя. Вам не потрібно перейматися пошуками майстрів та ставити під сумнів якість ремонту. Ми пропонуємо вам низку різних варіантів: від класики та мінімалізму до модерну та ар-деко. Все із врахуванням вашого смаку та фінансових можливостей. Ми прагнемо створити житло вашої мрії!

 87B6746 HDRКрім цього, ви маєте можливість купити квартиру з вже готовим ремонтом. До вашої уваги чудові одно- і двокімнатні квартири із дизайнерськими рішеннями та кухнями-студіями. Вам не потрібно гаяти час і перейматися через майстрів. Ми подумали про побутові питання, щоб зробити ваш переїзд легким та приємним. Залишається тільки обладнати квартиру меблями і насолоджуватися новим рівнем життя. Кожна квартира ЖК «Щасливий» є індивідуальною із можливістю перепланування.

 87B6713Ми збільшуємо свої масштаби, щоб забезпечувати вам комфорт та відчуття дому кожного дня! Квартир від компанії «НоваБудова» вистачить для всіх охочих. На разі , наші будівельники інтенсивно працюють над будівництвом другої черги в ЖК «Щасливий» на вулиці Біговій. Завершується закладання моноліту багатоповерхівки, а вкладка стін відбувається на рівні 8-го поверху. Роботи по зведенню будинку преміум-класу ЖК «Щасливий» PLATINUM, що на проспекті Чорновола, також закономірно просуваються вперед. Якщо більш детально, то зараз споруджується моноліт 4-го поверху.

Не вагайтеся! Інвестуйте вигідно! Чекаємо на ваші дзвінки за номерами

тел. 067 664 00 41; 067 664 05 24. А також незабудьте заглянути в наші відділи продажу, що розташовані за адресами: вул. Чайковського, 26 та просп. В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК "Щасливий" PLATINUM). Менеджери компанії «НоваБудова» нададуть вам компетентні відповіді на всі ваші запитання, та детально ознайомлять із процесом купівлі житла.

 87B6596 HDR

 87B6793