1 65280302enshot 1Відео, яке шокує. У Львові вітчим змушував  свою падчерку знімати на мобільний телефон криваву сімейну розборку. Весь цей жах чоловік виклав у соціальні мережі, аби дошкулити своїй дружині. Проте, сам став жертвою своєї збоченої режисури. Що чекає на батьків та їхніх дітей — дізнавалися журналісти “Надзвичайних новин”.

“Є теми, над якими працювати вкрай важко. Не фізично чи інтелектуально. Морально. Це про дурість дорослих, які ламають дітей. Цього тижня такою темою став пост чоловіка, який виставив ось це відео на своїй сторінці. Свою збочену режисуру він змушував знімати на мобільний свою 9-річну падчерку. “Герой” вирішив таким чином звести рахунки зі своєю співмешканкою, аби нею зацікавилися поліцейські та соцслужби. Треба віддати належне: усі ці служби відреагували миттєво і виконали свою роботу з розумом.Виявляється, матір виховує трьох дітей: 9, 7 та 3 років. Сварки із співмешканцем відбувалися просто на очах в малечі. А остання сцена, ще й з залученям дочки”, - пише львівська журналістка Євгенія Полікарпова у себе на сторінці у Фейсбуці.

Усіх трьох дітей вже забрали з сім’ї через небезпеку, а дії вітчима кваліфікують у поліції. Відповідатиме за свою поведінку й матір.