1 48215761 1820057781455736 4292624855196499968 nУ Судовій Вишні скандал: місцеві жителі та колектив міської лікарні обурені рішенням влади щодо обрання на посаду головного лікаря Хому А.І.

На думку громади управліня міською лікарнею треба було доручити Кужді Ю.Т., який вже мав такий досвід. Однак, влада вчинила інакше.

"Бачимо комісію, яка складається з 8 членів, з яких 6 представники органу управління, тобто міської ради. Свою упередженість комісія показала при відкритті пакетів документів виявляючи яскравий протест проти кандидата, за якого впевнено б проголосували представники трудового колективу лікарні та мешканці міста, якби мали можливість брати участь в голосуванні. Думка трудового колективу висловлена у петиції на підтримку кандидата на посаду головного лікаря Кужди Юрія Тимофійовича. Комісія ж думає інакше і не зважає на думку громади, яка їх обрала, намагаючись всіляко усунути зазначеного кандидата з конкурсу.", - пише Христина Потапенко, імсцева жителька, у себе на сторіці у Фейсбуці.

Як стало відомо, сьогодні, 13 грудня, трудовий колектив лікарні та небайдужі жителі організували протест у стінах Судовишнянської міської ради.

Як повідомляє Укроп, завтра, 14 грудня, у Народному домі має відбутись зустріч громади із новим головним лікарем, Адамом Хомою, де люди вимагатимуть у нього відмови від посади.