1 avtobusy atp1 lviv 9023ЛКП АТП №1 отримало понад 1,2 га землі на вул. Вернадського для влаштування автотранспортного підприємства.

Ухвалу про затвердження ЛК АТП № 1 проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. В. Вернадського сьогодні, 20 грудня, підтримали депутати міської ради. Про це повідомляє IA ZIK.

«Земельна ділянка пропонується для влаштування комунального автотранспортного підприємства з метою забезпечення зберігання та обслуговування автобусного парку», – йдеться у пояснювальній записці до проекту ухвали.

Згідно з даними державного земельного кадастру, ця ділянка є у користування Будівельної бази ЛШЕД, як стверджують у мерії, без належного оформлення документів на землекористування. Правонаступником цього підприємства є ЛКП «ШРП Галицького району», яке дало згоду на вилучення частини земельної ділянки площею 1,2 га на користь АТП №1.

«Затвердити ЛКП АТП № 1 проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку площею 1,2606 га (кадастровий номер 4610136800:08:004:0048) на вул. В.

Вернадського (біля будівлі № 193 на вул. Стрийській) у постійне користування для влаштування автотранспортного підприємства за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення», – йдеться в ухвалі.

Наразі на цій ділянці є напівзруйновані споруди, інформація про право власності на які відсутня.