1 740926enshot 2Спортивно-баскетбольний клуб «Львів» здобув п’яту перемогу у сезоні. Після перемоги над «Чайкою-ДЮСШ» з Бердянська (51:48) наші дівчата здобули впевнену перемогу у матчі проти «Козачки-КПУ» - 62:46. Нагадаємо, у матчі першого кола львів’янки також зуміли обіграти «Козачку-КПУ» у Запоріжжі – 54:47.

У матчі проти «Козачки-КПУ» підопічні Ірини Клєніної захопили інціативу одразу з перших хвилин поєдинку. Починаючи з другої чверті,господарки зуміли нарощувати свою перевагу у рахунку, щоразу заставляючи втручатися в гру Вікторію Большакову – головного тренера команди гостей.

Якщо у львів’янок гра в атаці давалася з перемінним успіхом, то у команди гостей з результативністю були проблеми. За першу половину матчу запоріжанки зуміли набрати лише 14 (!) очок.

Перед заключною чвертю матчу рахунок був 44:26 на користь СБК «Львів». А відтак для того, щоб перевести гру в овертайм, «Козачці-КПУ» потрібно було зробити майже неможливе. І що цікаво, ривок команди гостей у рахунку, значно краща результативність в атаці дозволили гостям скоротити розрив до десяти очок, однак більшого у цьому матчі галичанки зробити супернику не дозволили.

Вдалі кілька атак від Христини Філевич та Вікторії Бабич розставили у цьому матчі усе по своїх місцях. А матч завершився ефектним триочоковим від найкращого і найрезультативнішого гравця матчу Христини Філевич. На її рахунку 25 очок. По 10 набрали Вікторія Бабич та Ольга Краснікова. В активі Бабич ще й дабл-дабл – 10 очок та 10 підборів.

У складі «Козачки-КПУ» найрезультативнішою стала Ольга Черненко – 14 очок.