1 ree767850nshot 1У львівському ліцеї ім. Василя Стуса встановлять камери відеонагляду після випадків буллінгу. Про це повідомляє Zaxid.net

Батьки одного з учнів, що навчається у 6-Б класі цього ліцею, стверджують, що їхнього сина Іллю б'ють однокласники. До того ж адміністрація навчального закладу та батьки однокласників хлопця налаштовані проти їхнього 12-річного сина. Батько хлопця навіть писав публічне повідомлення на сторінці UNICEF Ukraine. 

Натомість батьки дітей, що навчаються в цьому класі, переконують, що Ілля і сам б'є своїх однокласників. За совами директора, цей конфлікт триває вже другий рік. 

За словами батьків Іллі, однокласники знущаються з їхнього сина через те, що той не має смартфона. Батьки стверджують, що їхню дитину ображали в соцмережах, а також вони мають диктофонний запис, в якому вчителі підтверджують випадки буллінгу стосовно Іллі. Крім того, батьки писали заяви директору ліцею про випадки буллінгу з боку вчителів. 

За інформацією батьків Іллі, їхній син спочатку терпів знущання, а потім почав давати відсіч. Директор ліцею стверджує, що вже було зареєстровано три випадки звернень до поліції щодо факту побиття однокласників. Випадки буллінгу повторюються ледь не щодня. Батьки однокласників Іллі повідомляли, що збираються бойкотувати навчання. 

Контролювати ситуацію в класі намагалися і в управлінні освіти, проте нічого не змінилося. 

Батьки однокласників Іллі попросили адміністрацію ліцею встановити в класі, де проводиться більшість уроків, камери відеонагляду. Це, на їхню думку, необхідно зробити для того, щоб точно дізнатися, хто винен у конфліктах між однокласниками.