1457126084 12784490 1092732040769039 505371099 nОптовий ринок “Шувар” вже традиційно вважається найбільшим осередком квіткової пропозиції у Західному регіоні України. Перш за все — це заслужений результат роботи операторів ринку, які постійно вдосконалюються, вивчають потреби своїх покупців, дивують новинками в асортименті та докладають усіх зусиль, щоб йти в ногу із останніми тенденціями квіткового ринку.

Результатом таких старань вчергове стали рекордні обсяги продажів квітки, зафіксовані на ОРСП “Шувар” у Міжнародний жіночий день.

“Ми пишаємося нашими підприємцями, адже серед них — виключно, закохані в свою справу люди, які не шкодують ні зусиль, ні часу на те, щоб розвивати власний бізнес. Найголовніше — наші оператори розуміють цінність свого клієнта, тому, стараються максимально задовольнити його потреби абсолютно на всіх етапах співпраці. Так, багато із наших підприємців мають послуги доставки, передзамовлення та інтернет продажів, які користуються чималою популярністю серед клієнтів.Зараз можу сказати, що оператори ринку “Шувар” вже доволі давно почали займатися імпортом без посередників. Вони особисто відвідують аукціони та активно шукають закордонних партнерів, розширюючи асортимент цікавими новинками. При цьому, усі етапи логістики наші підприємці контролюють самостійно і дуже скурпульозно, вивіряючи кожен етап транспортування продукції, для того щоб, в кінцевому результаті, квітка приїхала до нас на ринок у свіжому та максимально якісному вигляді”, - розповідає Олеся Боднар, керівник напрямку “Квіти та ГоРеКа” ОРСП “Шувар”.

“Сьогодні можу констатувати - кризовий період на ринку квітки починає потроху відходити. Ми дуже задоволені роботою та обсягами продажів у Міжнародний день жінки. Радіємо, що незважаючи на зростання вартості, українці почали купувати все більше свіжих квітів не тільки на свята, але і просто для того, щоб зайвий раз потішити свою другу половину, маму, сестру чи бабусю. При цьому, вподобання клієнтів можуть бути абсолютно різними - поряд із традиційною класикою, такою, як троянда чи тюльпан, на ринку починає з’являтися більше екзотичної квітки.

Ми стараємося робити все для того, щоб запропонувати клієнту максимально якісний сервіс та цікавий асортимент. На мою думку, це і є ключовою основою успішних продажів. Сьогодні маємо широкий вибір вазонів та імпортної квітки, а, також, продукцію, вирощену на власному тепличному господарстві у місті Дрогобич. Що не менш важливо, пропонуємо послугу доставки продукції, яка є дуже зручною для багатьох наших клієнтів”, - розповідає Роман Паневник, представник тепличного господарства “Тандем”,  одна із гуртівень якого представлена  у квіткових рядах ОРСП "Шувар".

Окрім зрізаної квітки, на майданчику для торгівлі з автомобілів ОРСП “Шувар” щорічно представлено широкий асортимент садових квітів від виробників Закарпаття. Серед них найбільш популярні та усім відомі — це цикламен, цинерарія, лютик, примула, братчики та багато інших.

“Виробники, що везуть до нас квітку із Закарпаття присутні на ринку Шувар вже протягом багатьох років, вони добре знають потреби своїх клієнтів та чудово орієнтуються у різновидах садової квітки, які зараз найбільш популярні на ринку”, - зазначає Олеся Боднар.

Запрошуємо завітати на майданчик для торгівлі з автомобілів та у квіткові ряди ОРСП "Шувар" за найрізноманітнішим асортиментом зрізаної та садової квітки, а, також, вазонів. 

Чекаємо на #ЗакупиНаШуварі!