1 e547ns89h0o8t 1У Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до розбійного нападу на пасажира залізниці. 

Невдовзі суд обере для мешканця Закарпаття, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, міру запобіжного заходу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, передає Status Quo.

У Залізничний відділ поліції 13 березня за допомогою звернувся 37-річний мешканець Волинської області.Чоловік повідомив, що близько 14.00 на площі Двірцевій у Львові невідомий зловмисник завдав йому удару по голові, від чого він втратив свідомість. Прийшовши до тями, чоловік виявив відсутність наплічника та інших особистих речей, серед яких були гаманець з грошима, документи, банківські картки та інше.

Як встановили оперативники кримінальної поліції на станції "Львів" Залізничного відділу поліції, до вчинення злочину причетний 19-річний мешканець Закарпаття, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає  покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.