kokoshko1
Фото Гал-інфо
Вчора, 15 березня, стало відомо про те, що у ЛКП "Львівелектротранс" не продовжили контракт із діючим директором Вячеславом Кокошко.

"Я безмежно вдячний команді ЛКП «Львівелектротранс» разом з якою ми за майже 1,5 року досягли чималих успіхів, частина з яких уже сьогодні добре відчутна для усіх львів’ян і гостей міста, а частина є непомітною ззовні, але є фундаментальною запорукою світлого майбутнього підприємства. Вперше за багато років ми в лютому практично скинули із себе тавро «планово-збиткового підприємства» і майже досягли «нуля». Ми вийшли на рекордний випуск трамваїв за останні 18 років – 82 вагони одночасно на маршрутах міста", - каже Кокошко.

Нагадаємо, Вячеслав Кокошко спершу працював на посаді заступника з економіки, а після звільнення директора Олега Берези, зайняв його посаду.

Раніше Форпост писав, що крісло директора «Львівелектротрансу» не любить своїх хазяїв. За останні 10 років мало кому із восьми керівників вдалося просидіти у цьому кріслі довше двох років. Керівниками «Львівелектротрансу» побували зовсім різні люди від бізнесмена Андрія Федоренка і кадрового електротранспортника Володимира Антоновича Карпи до колишнього військового Сергія Васільєва.