1 4en56s78h679ot 1
Фото ілюстративне
У Новому Роздолі рятувальники надали допомогу медикам по буксируванню автомобіля та транспортуванню потерпілого. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 16 березня, о 13:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Новий Розділ на вулиці Чорновола, через дощ на грунтовій дорозі застряг автомобіль швидкої допомоги «Peugeot Boxer», що прямував на виклик, та не може виїхати. Пожежно-рятувальне відділення за допомогою буксирувального тросу відбуксирували автомобіль на тверду дорогу.

Так, як медики не могли продовжувати рух на своєму автомобілі через незадовільний стан дороги, то було прийняте рішення вирушити до потерпілого на пожежно-рятувальному автомобілі.

По прибуттю до місця виклику медиків, потерпілий чоловік знаходився без свідомості та у важкому стані. Після надання першої медичної допомоги, рятувальники та медики транспортували хворого до автомобіля швидкої допомоги, який доправив потерпілого до лікувального закладу.