dfgfndkjhsdДвір вулиці Коперника, 1, що знаходиться у самому центрі Львова, перетворюється на сміттєзвалище. Про це сьогодні, 20 березня, повідомив журналіст Форпосту Руслан Оруджев.

Будинок входить до архітектурного ансамблю будівель у стилі сецесії та відомий під назвою "Пасаж Міколяша". Він зазначений у переліку історичних пам'яток.

Місцеві мешканці нарікають, що фасад будинку зі сторони центру міста виглядає доглянутим, але всередині подвір'я мешканці змушені миритись із справжнім жахіттям.

"Кумедно те, що сюди регулярно водять екскурсії. Зі сторони вулиці все виглядає класно та доглянуто. Проте, варто зайти в середину і легко можна втратити свідомість.

Тут вам і купи сміття, "бухі" тінейджери, припарковані авто на місці дитячих візочків. Однак не все так погано! Ви можете підняти очі догори та побачите синє-синє весняне небо! Це у вас вийде без проблем - дірявий дах давно протікає та заливає підїзд. Комунальники давно та зі задоволенням вирішили б цю проблему, однак, мабуть бояться піднятись по підїзду прогнилими сходами. Останні потребують окремої уваги, вони немов атрибут привезений з казково-пригодницького форту "Буаяр".

Не страшно? Тоді велкам жити ту Даун Таун! Вашій увазі два коротких відеоролики від мешканки "елітного житла", - каже Руслан Оруджев.