938488954На Львівщині поліцейські викрали зловмисника, причетного до крадіжки з вантажівки. Як встановили працівники Червоноградського відділу поліції, чоловік викрав з фургона кондитерські вироби та інші продукти харчування.

У Червоноградський відділ поліції 3 квітня за допомогою звернувся 50-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що вночі з вантажного автомобіля «Мерседес», залишеного за вулиці Богдана Хмельницького у Червонограді, було викрадено кондитерські вироби.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, зловмисник проник у фургон, пошкодивши дверцята. Також встановлено, що до скоєння злочину причетний 25-річний мешканець одного з сіл Радехівського району, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Речові докази поліцейські у нього вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.