1 picture2 nova poshta testi 341643 p0У відділеннях "Нової пошти" крадуть відправлення. Про це повідомила львівська журналістка Людмила Томашевська.

Про це пише Гал-Інфо.

"Тиждень суцільних розчарувань. Я таки трохи романтик. Кейси Нова Пошта для мене - то як приклад талановитого бізнесу в Україні: європейський підхід,відкритість, інновації, креативні ролики, і 99,97% посилок, які доставлені без жодних нюансів. Ми попали в тих 0,03 %, що з нюансами. І дуже сумними. 

Романтизм розвіяно. Так от, відправила людина з міста А до Львова «цінні папери» (застрахувавши у НП на 27000 грн). У Львів приїхала рівно половина відправлення. Половина. Тобто, іншу половину банально вкрали.

Розкрию карти: відправляли гроші у іноземній валюті. Не питайте чому таким методом і як, але в той момент в людини особливо не було альтернатив."Нова пошта" опинилась в потрібному місці і в потрібний час. Про які кейси ми говоримо, якщо у вас, Нова Пошта, у відділеннях крадуть?

Людський фактор, це неможливо і ще багато бла бла - все це знаю. Так, гроші пересилати не можна. Але залазити у чужі конверти з написом «цінні папери» виходить можна?

Ок. Ми втратили гроші. І це вкрай неприємно. Але ви, Нова Пошта , втратили значно більше - довіру. Бо у вас крадуть.Тому, друзі, майте на увазі! І не дивуйтесь, якщо з вашого відправлення частина пропаде. Щоб це не було.

Акти-претензії склали, в НП пообіцяли дати відповідь, де друга частина відправлення за 10 днів. Чекаємо", - зокрема зазначила Людмила.

Як Форпосту повідомили у Новій Пошті, на цей час проводиться внутрішнє розслідування та з'ясовуються усі обставини.  Також там нагадують, що відправляти гроші заборонео. Для цього існує спеціальна функція "Грошовий переказ".