1 234ree 9785 nshot 2З понеділка в більшості областей України пройдуть дощі, лише на сході країни утримається суха погода. А до кінця тижня температура повітря суттєво знизиться.

Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на "Укргідрометцентр".

У понеділок, 8 квітня дощовий фронт зміститься на північні області (Чернігівську, Сумську) і на південь (Одеську, Миколаївську, Херсонську області та Крим). Температура повітря буде залишатися в тому ж діапазоні, що і напередодні - від +5 +8 вночі до +15 +17 вдень.

У вівторок, 9 квітня фронт принесе дощі майже на всю територію країни, крім східних областей. Температура повітря на заході України вдень у середньому 13-15 градусів, у північних областях 14-16 градусів, в центрі, на сході і на півдні повітря прогріється до 15-17 градусів.

У середу, 10 квітня дощі пройдуть по всій території України. Крім того, суттєво знизиться температура повітря. На заході вдень буде +10 +13 градусів. У центрі, в східних областях і на півдні від 15 до 17 градусів. Тільки на півночі України буде тепло як і напередодні - до +16 градусів вдень.