7e65473484Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що дебати з Петром Порошенком відбудуться на НСК «Олімпійський» 19 квітня. Про це шоумен повідомив у своєму відеозверненні, пише Громадське.

Зеленський закликав свій електорат допомогти йому обрати питання, які він поставить Порошенку на дебатах.

«Я думаю, що у народу України за 5 років дуже багато питань до Порошенка, які ви не можете йому поставити, але я можу від вашого імені. Тому, будь ласка, пишіть в коментарі, яке питання саме ти хочеш поставити Порошенку», — зазначив кандидат.

Раніше Порошенко запропонував Зеленському з'явитися на дебати 14 квітня.

Нагадаємо, кандидат в президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати з Петром Порошенком, але тільки на стадіоні «Олімпійський» у Києві. Також він заявив про необхідність здати аналізи на алкоголь і наркотики перед дебатами.

Порошенко погодився на ці умови та запропонував Зеленському здати аналізи в медпункті стадіону НСК «Олімпійський».

У штабі Зеленського заявили, що той не готовий здавати аналізи в медпункті стадіону НСК «Олімпійський», бо його контролює держава, тому Зеленський скористався послугами приватної лабораторії «Євролаб».

За результатами першого етапу президентських виборів, у другому турі змагатимуться шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко. Перший лідирував з різницею у 15%.