Screenshot 1677Ветерани, учасники Ігор Нескорених 2018 записали звернення з приводу другого туру виборів Президента в Україні. Вони закликати своїх побратимів, друзів краще подумати і вибрати, в якій країні хочуть жити – чи це буде Україна: вільна, незалежна, соборна, чи ми будемо знову «меншими братами», пише ІА Zik.

«21 квітня ми обираємо не тільки президента України, а обираємо країну, у якій ми будемо жити. Чи це буде Україна – вільна, незалежна, соборна, чи ми будемо знову «меншими братами». Один з кандидатів хоче просити вибачення та вимагати миру на колінах. Мій кандидат у президенти не стане перед ворогом на коліна і не скориться», – сказав ветеран, учасник Ігор Нескорених 2018 Сергій Шимчак.

«Хочу закликати своїх побратимів, друзів бути лояльними і краще подумати і вибрати, в якій країні нам з вами жити. «Україні потрібен Порох». Мій вибір – це Петро Порошенко. Слава Україні!», – наголосив Сергій Шимчак.

А ветеран, учасник Ігор Нескорених 2018 Андрій Усач сказав таке: «Ми почали піднімати країну, відстоювати її. Ми не скористалися цим з 1991 року і, на жаль, тепер доведеться платити за незалежність велику ціну – проливати кров і віддавати свої життя. Зараз, цій ситуації, коли ваші сини, чоловіки, сестри, доньки зі зброєю захищають Україну на Донбасі ви просто смієтеся їм у спину, віддаючи свій голос за кандидата, який подав себе, як слуга народу. Так, він слуга, але не нашого народу, а нашого ворога. Якщо ми його оберемо, то, на жаль, наша країна буде знищена».