1 2435pi 6745dzСихівська районна адміністрація Львівської міської ради оголосила тендер на ремонт переходу на перетині вулиць Стрийської та В.Великого за понад 150 тисяч гривень.

Відповідний тендер розміщений на порталі Prozorro, пишуть у ІА Вежа.

Послуги з поточного ремонту сходів підземного переходу на перетині вулиць Стрийської та В.Великого у м.Львові, з боку вулиці Стрийської, обійдеться у 157 тисяч гривень. Підземний перехід знаходиться на перетині двох районів: Сихівського та Франківського.

Згідно з технічним завданням, спочатку проведуть облицювання східців і присхідців із плит мармурової крихти, а залiзобетонні сходи демонтують. Після чого, підрядник встановить нові сходи та улаштує їхнє обрамлення кутовою сталлю. У рамках тендеру виконавець робіт також має очистити металеві конструкції від корозії та пофарбувати металеві грати, рами та труби. Після ремону сходів підрядник зобов’язується очистити перехід від сміття протягом одного дня.

Варто також додати, що підрядник має дотримуватись усіх вимог охорони праці, техніки безпеки та пожежної безпеки на об’єкті надання послуг. Виконати ремонт сходів підземного переходу мають до кінця липня цього року. Аукціон розпочнеться 18 квітня.

Також варто додати, що 2018 року вже були проведері ремонтні роботи цього підземного переходу. Зокрема, раніше був оголошений тендер на ремонт сходів підземного переходу за 149 тисяч гривень, ремонти з якого мали завершитись до кінця 2018 року. Переможцем торгів тоді став ФОП Коваль Ростислав Павлович. Згідно з даними YouControl, ФОП існує вже 3 роки, а основним видом його діяльності є будівництво житлових та нежитлових будівель.