38a35cf2043f060b07bb6e6065984865 XLІнспектори ТОРу врятували життя чоловіка у критичному стані. Про це сьогодні повідомили у прес-службі поліції Львова.

У понеділок, 15 квітня, близько 22 години угрупі тактико-оперативного реагування (ТОР) прийшло завдання про бійку на вулиці Марка Вовчка.

Забігши до квартири інспектори побачили, що там лежав чоловік з проникаючим пораненням шиї із критичною кровотечою. Оскільки патрульні володіють навичками із надання домедичної допомоги, то одразу почали рятувати чоловіка.

Інспектори Юрій Шняк та Роман Гунька затискали по черзі сонну артерію пальцями і відтак зупинили кровотечу. Щойно приїхали медики, патрульні передали у їхні руки 33-річного чоловіка. Швидка госпіталізувала його у критичному стані.

Тим часом, напарники хлопців розшукали ймовірного винуватця, який наніс тілесні ушкодження. 44-річного чоловіка, брата потерпілого, патрульні розшукали обстежуючи прилеглі території. Він спробував втекти, однак марно, адже патрульні наздогнали його.

Під час поверхневої перевірки у громадянина виявили ніж з слідами схожими на кров. Підрозділ ТОР здійснював охорону місця події до приїзду слідчих Залізничного відділу поліції.