im578x383 sadoviy depo.uaСьогодні під час засідання сесії Львівської міської ради депутати 42 голосами "за" було прийнято зміни до структури Львівської міської ради.

Ухвалою вводиться посада заступника міського голови з питань безпеки міста, якому буде підпорядковано департамент з питань поводження з відходами, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та управління безпеки міста.

Водночас заступнику міського голови з питань житлово-комунального господарства будуть підпорядковуватись такі структурні підрозділи: департамент житлово-комунального господарства та інфраструктури, який буде в себе включати управління житлового господарства, управління інженерного господарства, управління транспорту, управління капітального будівництва, та 6 районних адміністрацій.

Ухвала набуде чинності з 1 червня 2019 року.

«Ми сьогодні не говоримо про персоналії. Про персоналії ми будемо говорити на наступній сесії. Нам будуть передавати питання поводження з ТПВ, має бути профільний заступник, департамент. Одна людина цього фізично не потягне. Ця ідея була озвучена ще три роки тому», — прокоментував мер Львова Андрій Садовий.