93487535Неповнолітній хлопець потрапив на лікарняне ліжко у Золочеві через алкоголь. Про це сьогодні, 16 травня, повідомив "Золочів.нет" із посиланням на джерела у поліції.

У понеділок, 13 травня, близько 14:00 надійшло повідомлення із Золочівської центральної лікарні про те, що в приймальне відділення доставлено неповнолітнього в стані алкогольного сп’яніння. При виїзді на місце події було встановлено, що хлопець є жителем Золочівського району і учнем одної із шкіл міста Золочева.

При проведенні перевірки було встановлено, що даний неповнолітній розпивав алкогольні напої ще із двома своїми однокласницями. Алкогольні напої принесла одна із його однокласниць з дому – це була настоянка з чорниць, як вона пише в поясненні. Батьків даних неповнолітніх буде притягнуто до адміністративної відповідальності, оскільки діти не досягли віку з якого наступає адміністративна відповідальність і батьки понесуть покарання, розповіла старший інспектор ювенальної превенції Золочівського відділу поліції Оксана Березіна.

Також, Оксана Березіна повідомила, що з батьками була проведена профілактична робота про недопущення в подальшому таких фактів. Неповнолітнім було роз’яснено з якого віку наступає адміністративна відповідальність і що не можна вживати алкогольні напої в громадських місцях.