6556Учора, 5 червня, в районі населеного пункту Новоселівка Друга збройним формуванням Російської Федерації був підступно обстріляний автомобіль ГАЗ-66 Збройних Сил України, який здійснював доставку продуктів харчування на позиції підрозділу Об'єднаних сил.

Про це повідомило командування ООС.

Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети загинули двоє військовослужбовців Об'єднаних сил. Також отримав поранення один український захисник, якому було надано допомогу та організовано евакуацію до військового мобільного госпіталю.

Загалом за останню добу внаслідок посилених обстрілів позицій ООС на Донбасі загинуло троє військовослужбовців і ще трьох було поранено, повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Я співчуваю родинам загиблих і бажаю якнайшвидшого одужання постраждалим. Хочу звернутися до керівництва РФ і командування її окупаційних сил на Донбасі. Загострення конфлікту – не найкращий фон для відновлення переговорів у Мінську. Нам не потрібно зайвий раз нагадувати про можливість ескалації вашої агресії. Сьогодні ми обговоримо з європейськими колегами її відкриту демонстрацію, а українська делегація в Мінську нагадає про неприпустимість спроб діалогу з нами з позиції сили", - сказав Зеленський.