221489Розпочато реалізацію Контракту “Розбудова прикордонної дорожньої інфраструктури на підходах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні”. Про це повідомляє видання Наші дороги.

Сьогодні, 5 червня, у Службі автомобільних доріг у Львівській області відбулася робоча зустріч з представниками Укравтодору, консультанта та підрядних організацій, на якій обговорили проектно-будівельні роботи з капітального ремонту автомобільних доріг загального користування, а саме:

– О142001 Яворів – Грушів;

– Т-14-04 Червоноград – Рава-Руська;

– Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий;

– Т-14-03 Грушів – Немирів;

– Т-14-01 КПП “Смільниця” – Старий Самбір.

Вже цього літа ми побачимо дорожню техніку на автомобільних дорогах Яворів – Грушів та Грушів – Немирів. У подальшому ремонтні роботи виконуватимуться на дорогах Червоноград – Рава-Руська, Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий та КПП “Смільниця” – Старий Самбір. На зазначених об’єктах виконуватиметься капітальний ремонт згідно європейських стандартів.

Кредит надається на умовах пов’язаної допомоги. Загальна сума кредиту становить 58 млн.євро на ремонт 5 вище перелічених об’єктів Львівщини та одну дорогу у Волинській області.