1 d438c1c412b18047839a9ffdce2b3f5056e75 9d6e2512Квартира сім'ї з Нового Роздолу опинилась під обстрілом. Група людей таким чином вибиває гроші у родини - стріляють по вікнах та сокирою трощать двері.

Про це повідомляє Ірина Телька на сайті Розділля ТБ.

1 8b5116b116530828d246b81582ba06d00ec12618b3bc d3571a04

"Сьогодні я була вкрай емоційно вражена та шокована побаченим, та почутим. На якусь мить у мене склалось враження, що місто Новий Розділ застрягло у своєму розвитку десь на початку 90-х років коли такі явища як  грабунок, розбій, вимагання грошей були не поодинокими. 

Та сьогоднішня ситуація змусила мене по іншому дивитися на стан злочинності у місті чи точніше на беззахисність мешканців та розгул свавілля злочинців…

Новороздільчанка Ірина N (прізвище з етичних міркувань не згадую) та вся її родина, вже кілька місяців, живуть у суцільному страху за своє життя. Річ у тім, що є група людей, які вимагають від цієї сім’ї гроші. Чому? Минулого року, біля одного з місцевих барів з десяток молодиків гамселили одного з місцевих мешканців. Чоловік Ірини кинувся на допомогу беззахисному та сам потрапив під роздачу. Від численних побоїв, які отримав захищаючи жертву нападу, потрапив до лікарні на довготермінове лікування. Нападники, свій злочин компенсували покриттям витрат на лікування чоловіка Ірини. Власне, на цьому, здавалося б конфлікт вичерпано. Проте, коли справа затихла, нападники стали вимагати від родини Ірини звернути кошти, які вони витратили на лікування її чоловіка і у буквальному розумінні влаштовують терор цій сім’ї.

Тепер, у вікна цієї новороздільської родини стріляють з пневматичної зброї (з десяток металевих куль, за свідченнями п.Ірини, влучило у помешкання сім’ї). Далі розбиті вікна у квартирі потерпілої, яка розміщується на 3 поверсі. Останній випадок – злочинець з сокирою в руках трощив вхідні двері до квартири Ірини. Саме це зафіксувала відеокамера. Хто знає, що у злочинця було на меті? Лише залякати чи проникнути з сокирою у помешкання і заподіяти лихо?

У родини є 11-літній син, який проживає у цій ситуації упродовж кількох місяців і переживає це все на собі…

1 ecc9416379b50111a3bf509737e58ea40536aff16f571 689fecac

Слухаючи свідчення потерпілої на якусь мить я уявила себе на її місці і мені емоційно стало важко. Ця ж родина живе у такому стресі упродовж тривалого часу.

Всі ці факти сьогодні були викладені у місцевому відділку поліції потерпілою та подана заява про побоювання щодо фізичної розправи над родиною Ірини з боку підозрюваних. Правоохоронці прийняли заяву до розгляду.

Поліція і, власне, потерпіла родина, просить допомогти упізнати на відеокамері злочинця, який з сокирою намагався проникнути у квартиру.

Закликаю мешканців міста Новий Розділ придивитись до відеосюжету та допомогти встановити особу. Адже, якщо виконавець злочину, ані його замовник не буде покараний, то відчуваючи свою безкарність, вони продовжать вчиняти терор по відношенню до інших містян. І хто дасть гарантію, що це не будете ви чи члени вашої сім’ї?".

Відео переглянути можна тут.