1 7906 0006creen shot 1За ці кошти мали б відремонтувати колію і облаштувати трамвайні зупинки на вулицях Сахарова та Княгині Ольги.

ЛКП «Львівелектротранс» отримав із бюджету розвитку міста Львова 24 мільйони гривень в якості поповнення статутного капіталу підприємства. Ці кошти мають піти в тому числі на проведення ремонту трамвайної інфраструктури. Про це у відповіді на депутатське звернення Ігоря Зінкевича повідомила директорка департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірина Кулинич.

Ігор Зінкевич пише, що він звертався до керівництва міста із проханням провести поточний ремонт трамвайної колії на вулицях Сахарова та Княгині Ольги, а також облаштувати платформами трамвайні зупинки вздовж трамвайного маршруту № 3. За словами депутата, у ЛКП «Львівелектротранс» підрахувати, скільки коштів потрібно на проведення заходів по ремонту трамвайної інфраструктури. Так, на відновлення системи електропостачання трамвайного маршруту № 3, яке передбачатиме капітальний ремонт трьох кабельних ліній необхідно біля 3 мільйонів гривень – проект на ці роботи уже розроблений. Ремонт трамвайних колій обійдеться у суму 5 мільйонів і 321 тисячу гривень. Облаштування зупинок (із використанням старопридатних матеріалів) обійдеться підприємству в 1 мільйон 371 тисячу гривень.

«Перерахованої ЛКП «Львівелектротранс» суми є достатньо для проведення цих ремонтних робіт. Тому разом із мешканцями очікую на початок ремонтних робіт уже найближчим часом», – резюмує депутат.

Автор: Антон Лягушкін