1 eens6748hot 1Артистка повідомила, що її обдурили.

Українська співачка Ірина Федишин, концерт якої в Одесі днями опинився під загрозою зриву, потрапила у неприємну ситуацію. Про це пише ТСН.

Минулої неділі, 14 липня, виконавиця виступала на фестивалі у Харкові, присвяченому Дню родини. Пізніше у ЗМІ поширилася інформація, що начебто Федишин співала на підтримку ексрегіонала Володимира Мисика, який балотується до Верховної Ради за мажоритарним округом №172. 

Ці чутки обурили Ірину. Співачка повідомила, що організатори запросили її виступити на фестивалі ще заздалегідь, до початку виборчих перегонів. Окрім того, Федишин зауважила, що організатори заходу не проінформували її про те, що на фестивалі виступатиме Мисик.

"Організатори фестивалю не повідомили команді Ірини Федишин про наміри виступати безпартійного кандидата в депутати та мера міста, які відбулися через дві години після того, як співачка покинула концертний майданчик! Команда Федишин не несе відповідальність за інших людей, які виступали на цій сцені! А також за інші концерти, які відбувалися у рамках фестивалю! Ірина Федишин ніколи не підтримувала і не підтримує, так званих, політичних опозиційних блоків! Тим більше, співачки засуджує їхню політику", - прокоментували у команді Ірини Федишин. 

Також у артистки наголосили, що під час її виступу не було агітаційної реклами.

"Усі, хто це репостить, ви хоч подивилися на фотографії, як виглядала сцена під час виступу Ірини у Харкові? Там немає жодного агітаційного банера, виборчої реклами, партійного прапора, жодного заклику голосувати за будь-кого! Ви хоч бачили відео з виступу Ірини Федишин ? Там немає жодного агітаційного слова!" – додали у Федишин. 

Стосовно того, що, поки Ірина виступала, у декого в натовпі були агітаційні кульки, артистка відповіла:

"Усі звинувачення зводяться до декількох жовтих кульок серед багатотисячної аудиторії людей, про які нам не було нічого відомо! На них було написано прізвище безпартійного кандидата! (2014 року ця людина покинула "Партію Регіонів"). Це стадіон! Грамадський захід! Вхід вільний! І виконавці не можуть нести відповідальність за те, що тримають глядачі у руках! Співачка відповідає за те, що відбувається на сцені!" - зауважили представники Ірини.