1523004196 original photo67-річний мешканець села Володимирці Жидачівського району може сісти в тюрму на 15 років. Покарання чоловікові грозить за вбивство власної 63-річної дружини. Кажуть, не витримав, що жінка була нетверезою, повідомляє ЛМН.

«Чоловік старший, має просто золоті руки. Талановитий художник. У нас в сільраді картини його пензлем мальовані. Каплицю біля церкви сам розписав. В нього образи замовляли, дуже красиво працював. В хаті в нього всі кімнати в іконах. З жінкою виховали сина. Але на старості літ взялися до пиятики. Пили разом із жінкою. Вона навіть більше. Його це дратувало. Часто бив її, коли бачив, що дружина п’яна по подвір’ю ходить. Тут теж повернувся, кажуть, додому, застав її нетверезу, схопив ножа і вдарив у груди. Дуже прикрий випадок. Його шкода, бо сяде тепер надовго», – розповідає голова Володимирської сільради Володимир Ємець.

Чоловіка взяли під варту та повідомили йому про підозру у вчиненні злочину – умисне вбивство.

«Розслідування триває, у проваджені призначено судові експертизи, проводяться необхідні слідчі дії. За вчинення вказаного злочину чоловіку загрожує позбавлення волі до 15 років», – кажуть у обласній прокуратурі Львівщини.