1 0 48516569088 nКомпанія «ОККО», через дочірню фірму ТОВ «ВТП ЛАНГОРА» подала до Господарського суду Львівської області позов проти Львівської міської ради з вимогою визнати незаконною та скасувати ухвалу «Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.07.2010, №3723 «Про затвердження переліку та меж сквері Франківського району».

Про це на своїй сторінці повідомляє депутат ЛМР Ігор Телішевський.

1 0 8271392768 n

«Ініціаторами цієї ухвали був я та фракція «Українського об’єднання патріотів – «УКРОП». Ця ухвала фактично узаконила сквер, який довгі роки там був та блокувала можливість будь-якого будівництва на його території, в тому числі й заправки, як цього хотіла компанія «ОККО». Ухвалу підтримали 49 депутатів міської ради», - зазначив він.

Проти будівництва заправки виступили місцеві мешканці, які й подали проект реконструкції скверу на конкурс Громадського бюджету міста та виграли.

Зараз суд постановив надати «ОККО» документи, які стали причиною ухвали про збереження скверу. Також заплановано підготовче судове засідання 3 вересня 2019 року, о 15:30, в приміщенні Господарського суду на вул. Личаківській, 128. Запрошую усіх небайдужих відстояти сквер!

Ми не допустимо будівництво заправки на місці скверу, продовжимо боротьбу й надалі відстоюватимемо право громади у судах!