1554231507 5172Угорський лоукостер Wizz Air в сезоні зимової навігації збільшить частоту польотів за діючими маршрутами з Львова на один рейс на тиждень, у порівнянні з торішньою навігацією.

Про це повідомляє avianews.com.

У прес-службі Wizz Air підтвердили, що зміни внесені у систему бронювання.

Рейси будуть здійснюватися за маршрутом Львів - Гданськ, в минулому році в сезон зимової навігації здійснювалися двічі на тиждень, а тепер - три рази в тиждень.

Також аеропорт Львів отримає в майбутньому зимовому сезоні два додаткових рейси на тиждень за новим маршрутом в Ларнаку, який буде здійснюватися від 28 жовтня 2019 року.

Раніше аеропорт Львів оголосив про те, що Wizz Air збільшить частоту польотів за існуючими маршрутами в зимовому сезоні навігації 2019/2020 сумарно на 10 рейсів на тиждень. Передбачалося, що в Братиславу буде виконуватися по п'ять рейсів на тиждень замість двох, до Вроцлава - п'ять замість трьох, до Гданська і Берлін - по чотири замість двох, в Дортмунд - по три замість двох рейсів на тиждень.

Wizz Air відновив польоти до Львова після 2-річної перерви в 2017 році, відкривши рейси до Вроцлава і Берлін. Зараз маршрутна мережа лоу-коста зі Львова включає 11 напрямків на Кіпр, в Данію, Німеччину, Литву, Польщу, Словаччину і Великобританію, рейси за яким вже виконуються або плануються до виконання найближчим часом.