70834664 672948896531063 4215831900800942080 nУ пресслужбі ООС продовжують розповідати про бійців, які захищають Україну від російської агресії. Усміхнена, привітна та сильна духом дівчина-морпіх на ім'я Христина. Вона пишається своїм підрозділом, адже всі молоді, активні, мають велике бажання захищати свою Батьківщину. Всі, як увесь їхній батальйон – завжди перші, завжди вірні. Для тендітної дівчини зі Львова морська піхота – еліта Збройних сил.

"Ми відрізняємось тим, що ми завжди прагнемо більшого. Хочемо бути першими і не здаватись. Не маю права покинути цей підрозділ, адже тут мої побратими, які покладаються на мене так, як і я на них", – зазначає Христина.

Дівчина в родині єдина військова. Каже, що батьки важко сприйняли її вибір, але з часом змирились із бажанням служити у війську.

Не дивлячись на те, що Христина тендітна дівчина, вона займається спортом. У мирному житті була в академії у збірній з боксу. У школі мала третій розряд із цього виду спорту.

"От такі справжні українки – красиві, сильні, розумні та незалежні проходять службу в лавах елітних підрозділів, примножуючи бойову славу нашого війська", - з гордістю розповідають про свою бойову товаришку у штабі.