turisticheskiy sbor v egipteПотік українських туристів до Єгипту і ОАЕ цього року зріс на 20-25% у порівнянні з минулим роком. Про це розповів президент Української асоціації туристичних агенцій Антон Рудіч, пише УНН.

"На Новий рік і протягом усього року збільшилась кількість туристів. Цього року десь приблизно на 20-25% більше туристів відпочинуть в Єгипті й ОАЕ", - зазначив експерт.

За його словами, якщо раніше українці їхали в ці країни, здебільшого, на Новий рік і травневі свята, то в останні роки спостерігається вирівнювання попиту на тури протягом усього року.

При цьому він додав, що завдяки укріпленню гривні, ціни на закордонні тури в національній валюті несуттєво, але знизилися. Втім, як підкреслив Рудіч, на свята вартість турпакету традиційно зростає.

Нагадаємо, для зустрічі Нового року і Різдва за кордоном українські туристи цього року обирають традиційні єгипетські курорти і пляжний відпочинок в екзотичних країнах.

На новорічні й різдвяні свята більшість туристів всередині України планує поїхати до карпатського регіону і Одеси, причому кращі готелі у цих місцях на Новий рік і Різдво вже заброньовані.