1 0 r567e58e4n33s3hot 1Інтернет-провайдер Vega Telecom в Україні відкрив доступ до російських соціальних мереж, порушуючи Указ президента України про блокування таких мереж на території України.

Про це повідомив користувач провайдера Андрій Боровий у Фейсбуці.

1 0 n568s3 0 34hot 1

"Вибачте, шо я, такий молодий, до вас звертаюся, але поки у нас тут один слуга народу пробує не заступити за червоні лінії, окрема частина народу в обличчі Vega Telecom Group вирішила, що пора нарешті щось робити, і … парам-пам-пам… відкрила доступ до російських соціалочок. Абсолютно безкоштовно, без реєстрації та СМС.

І от, я ніби як з однієї сторони, мав би тішитися, і саркастично язвити щодо "При Порошенкові такої хірні не було", але у мене інше питання. Любий оперторе, ти чого такою хірнею займаєшся? Одного з твоїх ключових осіб так нічого і не навчила історія? Хоча я думаю, це комусь від себе вирішено дозволити трошки халяви. А це - погано закінчується.
А з іншої сторони, чи мене це дивує? Та ні. Я ж розумію, що наші олігархи граються в одвічну гру з багатовекторністю. А охлос нехай: а) мерзне відстоюючи можливість привести олігархів в якесь цивілізоване русло; б) тішиться кидкам яєць (цього я не розумію, але як хотіли кинути - то киньте свої, більше користі буде); в) пасивно спостерігає з думкою "а раптом пронесе"".

До слова, у Львові офіс Vega Telecom знаходився у будинку Терлецького.